Brödlaboreringar

Fy min söndagmorgon blev lite dystrare av det här klippet jag råkade se i en blogg, och mulet och eländigt är det dessutom. Burr.

Är ändå lite småglad för att jag idag kunde äta ett nytt bröd till frukost =) Igårkväll när jag insåg att jag inte hade några oopsies kvar var det bara att kavla upp ärmarna och sätta igång med nya, något man får göra sisådär varannan-var tredje dag. Eftersom familjen var här och det bakades kladdkaka till dem hade jag mindre ägg än jag trott, och med mindre menas här 1 ägg. Var lite för lat för att gå 100 m till ICA och freestylade med lite hjälp av systrarna ihop en smet av vad som fanns hemma och det blev riktigt bra. Familjens kommentarer (obs att de är från ett extremt icke-lchf perspektiv) var i stil med "mjaa, det var inte så illa..." *grina illa* Det man måste tänka på när man bakar lchf bröd är att INTE jämföra med en seg nybakad baguette eller liknande. Då smakar allt illa =) Mer eller mindre iallafall.



Vid nästa tillfälle - för det kommer bli igen - ska jag justera lite och efter det kanske det blir ett recept.
LOUiSE / ΓO∩!SE

Kommentarer
Postat av: Sara

Blir också så ledsen när jag ser det där klippet :/ fy f*N!

2012-03-18 @ 11:43:50
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Humpe

Joodå, det var gott... jämför man med oopsies så smakade det inte ägg alls! :)

2012-03-18 @ 12:05:18
URL: http://humpeshorna.blogg.se/
Postat av: Sophie / Blogg.se

Hej Louise, vad roligt att du besökte min blogg och gillar korten på Elektra, franska bulldogs är verkligen fina!

2012-03-18 @ 12:18:21
URL: http://karriaristan.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Det där är verkligen ett avskyvärt klipp. Hur kan folk stå och se på ens? Jag äcklas...



Men brödet däremot äcklas jag inte över. Det ser underbart ut :)

2012-03-18 @ 12:23:06
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Emilia

Visst är dom :)



sv: hehe tack :)

2012-03-18 @ 12:49:36
URL: http://emiliasofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0