Äppelkurser



Håller på och utbildar mig till äppel-expert ^^ Nja kanske inte riktigt, men jag har en hel drös internetkurser som ska kunskapstestas, nu är den första delen klar och jag fick alla rätt :D Därmed har jag gjort 3% av mina poäng. Bara att fortsätta, tur att det är så jädrarns kul! Det här måste ju sitta också, när kunderna kommer och frågar varför man ska köpa Mac istället för pc.
LOUiSE / ΓO∩!SE

Kommentarer
Postat av: Sabine-Välbefinnaren

Grattis till alla rätt. =)



Jag ska kolla upp dom där Oopsies, imorgon är det ju helg också så då kan jag lägga mer tid på frukosten. Har ju ägg i kylen nu så de ska nog gå bra.



På tala om naturlig kost... =)... men LCHF kost... vilken typ av fett äter man egentligen? Och är den typen naturlig? Och så undrar jag om man äter samma typ av såser när man lever efter den dieten, eller använder man mer fett?? Ber om ursäkt med konstiga frågor, men kan inte mycket om LCHF.=)



Jag försöker laga mat från scratch också, en visst, undantag sker. Men aldrig micromat!



Hade ingen aning om att brisp på riboflavin kan framkalla hypoglykemi. Inte en aning alls... Fast i och för sig.... Den hjälper ju till med produktionen av energi (ATP) som skapas av bland annat kolhydratet. Så om riboflavin finns kanske mer energi skapas och då används sockret och man får insulinkänning... men då borde det vara tvärtom. Vet du vart du läst det?? Måste kolla upp det! Intressant.



Kram kram på dig och trevlig helg.

2012-05-11 @ 21:20:58
URL: http://valbefinnaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0