Från uska till datanörd

Känner mig pepp och glad idag! Har fått schemat för sommaren och jag jobbar iallafall lite mer än jag trodde, får dessutom en vecka fritt i juni, förhoppningsvis när J har semester :) Den 2 maj startar schemat, med en heldags utbildning. Ska bli jättekul! Nya yrkeserfarenheter och nya utmaningar.

Det är väldigt ovisst om jag återvänder till vårdyrket, om det blir nån vidareutbildning när drivkraften finns, men i nuläget fungerar vården i allmänhet alldeles för dåligt i Sverige. Jag vill inte döda min själ genom att jobba med de människor som förtjänar allt det bästa som finns att erbjudas men bara får den lågbudgetvård samhället tycker är skäligt. Att vara uska känns lite som att jobba nästan gratis, jobba halvt ihjäl sig, se dom man verkligen vill hjälpa vara missnöjda och inte kunna något åt det annat än att fortsätta arbeta ihjäl sig med ett leende på läpparna. Samtidigt som man ändå älskar jobbet. Man går sönder inuti, finns ingen annan beskrivning.

MEN nu blir det andra bullar - och ganska ironiskt byter jag vårdyrket mot att sälja datorer ^^

Nu väntar en helg med roligheter med vänner och familj, och jag ska sätta igång med lite bakning så jag kan fika med lillebror som kommer på besök en stund innan han ska med tåget i eftermiddag, tävling i Stockholm i helgen.
LOUiSE / ΓO∩!SE

Kommentarer
Postat av: sanna

Kikar in & hoppas att du har en bra Fredag! :)

Vad händer hos dig? :)Kramar.

2012-04-20 @ 13:01:46
URL: http://erikssonsanna.blogg.se/
Postat av: Sara

Därför kom jag också bort från USK-yrket för lite över ett år sen. Tragiskt, för jag gillar verkligen att arbeta med människor . :/

2012-04-20 @ 14:55:43
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: who?

Känns som om ni har glömt att jag har blogg kicka in och kolla och skriv vad ni tycker att min blogg behöver mer av.!

2012-04-20 @ 15:13:57
URL: http://neliin.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Därför man ska jobba som uska, ge sitt bästa och göra det bättre. :D Men skoj att prova på annat också. :)Och tack! Ta dock inte tillbaka skrattet. Skratta fler gånger ;-)

2012-04-20 @ 16:13:53
URL: http://gaymasen.se
Postat av: sanna

SV: Okej! :) Jag svarar på lite kommentarer :)

Är allt bra med dig? :)Kramar.

2012-04-22 @ 21:59:42
URL: http://erikssonsanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0