Efter träning-mat


När man inte gör egen bearnaise så ska det vara Eriks (kort innehållsförteckning, vissterligen konerveringsmedel men jag undviker ju det så noga annars... ^^). Jag brukar ta hälften bea och hälften smetana eller creme fraiche och blanda för högre och bättre fettinnehåll.

Ikväll har vi käkat en klassiker i det här hushållet, stekt schnitzel (utan panering), bearnaisesås, klyftpotatis för J's del och brysselkål för mig. Det blir aldrig mer ICA's frysta brysselkål kan jag säga. Provade idag Findus och det var betydligt mer som färsk. Eftersom jag käkar brysselkål såpass ofta så är det himlans smidigt att ha frysta sådana redo, annars skulle man ju jämt välja färsk.

Sitter riktigt fint med kött efter ett svettigt corepass med lillasyster, verkar vara jag och grabbarna på passen som svettas så det rinner av nåt såpass lugnt som core ^^ Men det är superfokus på styrka i ytterlägen och jag jobbar verkligen musklerna så hårt jag kan. Imorrrn blir det vila för J är ledig ♥ Underbart.
LOUiSE / ΓO∩!SE

Kommentarer
Postat av: Gaymasen

När jag tränade (ehm jo jag har ju faktiskt gjort det va) så älskade jag core. Core, power och spinning. Sen simmade jag mycket också.



Den kroppen är dock borta för längesen. Haha. ;-D

2012-04-26 @ 10:51:50
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Maria - lärarstudent & livräddare

SVAR: Ja, det kommer bli härligt med egen-odlade grönsaker. Just nu står plantorna inomhus, för kallt ute än så länge. Men sen får de åka ut på uteplatsen. Har ingen balkong (bor i hus).



Kommentar på inlägget: Core är minsann inte att underskatta. Ska nog dra iväg mig själv på ett sådant pass nästa vecka. Var ett tag sen nu...

2012-04-26 @ 13:53:57
URL: http://mariawinell.blogg.se/
Postat av: ▲ Mohammedi's™

sv: Tackar, nice ;)

glasögon är fint!

2012-04-26 @ 16:14:57
URL: http://mohammedis.se
Postat av: Anonym

Inte? men hade en kommentar av dig :P

2012-04-26 @ 19:54:12
URL: http://neliin.blogg.se/
Postat av: Isabellasphotographing

sV.: haha :) tack :)

2012-04-26 @ 22:01:28
URL: http://isabellasphotographing.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

TAAACK! Känns så jäkla gött att äntligen få det där sista MVG:t :)))



Trevlig helg! Kram

2012-04-27 @ 08:41:50
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0