Oopsiebrödkaka utan färskost

Ett till fram-experimenterat "bröd". Det här oopsie-brödet blir inte alls lika syrligt och äggigt som vanliga oopsies eftersom jag byter ut färskosten mot grädde. Ett helt ok bröd enligt min åsikt :)



2 ägg, ½ tsk salt, 2 msk krossat linfrö, 2 msk sesamfrön, 1 dl grädde, 1 msk fiberhusk, 1 krm bakpulver (sist) och vallmofrön.

Låt smeten svälla i 10 minuter och tillsätt därefter bakpulvret. Använd en sked eller liknande för att få till en brödkaka i stor som en mattallrik ungefär, på med vallmofrön och in i ugnen i 175° ca 15-20 minuter. Skär kakan i fyra delar, låt svalna och förvara i kylskåp.
LOUiSE / ΓO∩!SE

Kommentarer
Postat av: Alice Forslund

Hej hur mår du idag? :)

2012-04-03 @ 19:28:05
URL: http://aliceforslund.myshowroom.se
Postat av: Humpe

Kan du inte byta bort ägget istället..?

2012-04-04 @ 01:08:53
URL: http://humpeshorna.blogg.se/
Postat av: LOUiSE/ΓO∩!SE

Therese... äggen är lite den främsta källan till näring här, den vill man inte ha bort helt... Bara du som har tokfobi för ägg! ^^

2012-04-04 @ 02:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0