Lite nytt

 
Easy Tone-skor och träningstips, något att sätta tänderna i när jag får ledigt såsmåningom :) Jobbar så otroligt mycket just nu men jag trivs kanon så man ska inte klaga. J har semester så min lediga tid går snarare till att hitta på lite roligheter istället för att hänga på bloggen, även om bloggsuget sätter in ibland ^^
LOUiSE / ΓO∩!SE

Tonfisk när den är som godast

 
Min älsklings-tonfiskröra, med lök, tomat, paprika i två färger och creme fraiche, idag slängde jag även med hemgjord pizzatomatsås som blivit kvar i kylen efter pizzabak nyligen. Mätt i magen och morgondagens matlåda är fylld, jobbar 11 timmar imorrn och är sen ledig över midsommar :)
LOUiSE / ΓO∩!SE

Det rusar på i ljusets hastighet

Oj oj oj vad dagarna rullar förbi i highspeed, har varit intensivt med jobb heldagarspass, 'gigantisk' sommarfest i lördags som var riktigt lyckad och det var super fin mat (önskar att jag hade haft med mig kameran och förevigat den), bowling, utgång, alldeles för blött och alldeles för sen hemgång med jobb dagen efter. Lite ledigt idag förutom utbildning mellan 7 och 10 imorse, riktigt skönt att stanna upp och vara lite ledig :D Fick nya arbetsskor från Ecco i present av J ♥ i lördags, kommer bli superskönt för fossingarna att slippa gå i sneakers på mina 11-timmarspass ^^ Ett par fina inläggsulor fick jag också, som ska vara stötdämpande och ge lite extra komfort.



Blev en sväng upp på stan idag, med J och systrarna, en glassmaskin hade vi med oss hem tillsammans med 2 liter svenska jordgubbar, mm. Imorgon när jag kommer hem ska vi göra glass, både med och utan socker blir det nog eftersom jag är ensam om att vilja skippa sockret... ^^

Lillebrorsan har varit med på Dreamhack Summer 2012 i helgen och kom tvåa i en av sina turneringar, riktigt snyggt jobbat! Han kommer hem imorgon så det ska bli superspännande att träffa honom och se hur det har varit :)


Nu blir det bara lugna puckar i soffan fram tills det är sängdags, ska jobba 9:30-20:15 imorgon och på onsdag kommer en efterlängtad ledig heldag för första gången sen onsdag förra veckan! :D
LOUiSE / ΓO∩!SE

Kvällsmys-lyx



fruktansvärt skönt att vara hemma i soffan efter en pampig 10½-timmars arbetsdag. Gick bra för mig idag, känns lite extra bra då när man slänger sin lata trötta kropp i soffan. Det blir ju ingen träning alls de dagar jag jobbar, hinner inte gå på passen eftersom jag så gott som ALLTID jobbar till 18 eller 20. Trist, men jag tar igen det lediga dagar, tränar varje dag då och jobbdagarna kör jag apparna och när orken infinner sig 90 min power walk.

Idag tog lillasyster examen och börjar gymnasiet till hösten. STORT GRATTIS TILL HENNE :D
LOUiSE / ΓO∩!SE

Axelväska


Från Lindex


LOUiSE / ΓO∩!SE

Dagens



Grillad rostbiff från igårkväll, brysselkål, en tomat och kesella smaksatt med en matsked av Eriks bea.

Tredje dagen ledigt idag, imorgon börjar en fyra dagar lång arbetsvecka med heldagar (9-20:15) torsdag och fredag samt helgjobb på det. Och på lördag sommarfest så jag är riktigt glad att jag börjar 10:45 söndag morgon ;)

Nu ska jag vila på maten nån halvtimme, sen upp på stan och jaga en väska och senare blir det spinning, awesome ledig dag helt enkelt :)
LOUiSE / ΓO∩!SE

Till blekansiktet ^^



Mohaha, nu ska jag fuska till mig en lagom iögonfallande fräsch solbränna (inbillar jag mig åtminstone), får se om det blir nåt resultat :)
LOUiSE / ΓO∩!SE

Skivstång, whoop whoop!



Har varit noga med regelbundenheten i skivstångspassen senaste veckorna och det ger ju så otroligt mycket. Efter förra passet var träningsvärken ganska lindrig dag två, sen helt borta. Igår gick jag på ett pass som en av mina favoritspinledare var gästledare för, DAMN han var lika stentuff i skivstången som i spinningen, har tom träningsvärk i händerna, haha :D Nu blir man ju skitbesviken att han inte leder i vanliga fall, för jädrar vilket underbart pass! Det kändes ungefär 150% mer effektivt än annars. ÄLSKAR att vara i full gång med skivstången igen, det tappade halvåret känns som bortblåst!

Den här ledaren har gjort sig väl förtjänt av titeln Årets ledare i friskispressens träningspris, och fick en självklar nominering av mig :)
LOUiSE / ΓO∩!SE

Viktig fusklapp inför sommarhettan

Point-maker (Tifa).

LOUiSE / ΓO∩!SE

Besök hos frissan



Kände hur jag plötsligt fick nog på den enorma kalufsen jag dragit runt på ett tag nu och ringde frissan, fick tid en timme senare ^^ Bort med en massa frissigt slitet blekt hår, känns väldigt skönt! Tyckte dock jag var ganska duktig den här gången, sparade en hel del längd. Brukar alltid bli sugen på kortare när jag väl sitter i stolen, men inte denna gång :)
LOUiSE / ΓO∩!SE

Pluggkväll

Den här nationaldagen har jag firat med härligt jobb ^^ Att jobba röda dagar som säljare känns på något underligt vis så otroligt mycket roligare än det gjorde som undersköterska ;)

Nu väntar två dagar ledigt, och i helgen jobb igen för både mig och J. Ikväll har vi käkat pizza/kebabsallad från Pizzaplaneten och efter det gick J till sitt Diablo för att lira lite med brorsan, medans jag försöker suga åt mig en massa kunskap om de grejer som säljer mest på jobbet just nu. Försöker få en schysst översikt på Canon, Nikon och Sony systemkameramodeller, och varvar det med Apple-kurser.
LOUiSE / ΓO∩!SE

Lite måndagslat



Är lite obefogat trött efter dagens arbetspass, fick jobba ett par timmar längre men ändå, bara 4½ timmes arbetsdag borde inte köra slut på en. Blev sittandes i soffan hela eftermiddagen med TV och lite surf, alldeles strax ska jag hoppa ur soffan och iväg till Friskis för ett härligt skivstångpass :)
LOUiSE / ΓO∩!SE

Söndagsteken



Skinkschnitsel marinerad i rödvin och vitlök - igen :) Tack ICA för att ni så ofta har bra pris på vårt favvokött, och tack och lov för inomhus-elgrillen junidagar som denna! Är det höst eller??

Nu blir det kvällsfilm och imorgon spännande utbildning på jobbet, förmiddagspass endast så jag slutar 11:30 :D Skivstång på det sen ska jag släpa med mig mamma ut på lång-PW mot kvällen. Älskar't.
LOUiSE / ΓO∩!SE

Lite lördag


Jag och lilasyster i Kent-duell

Tycker det är himlans kul med Singstar, varför kommer det spelet bara fram vid festligheter och sällan annars? Kanske kan ha med att göra att man bor med en karl som inte vågar bli spöad i nyktert tillstånd ^^ Hihi. Får bjuda hem syskonen lite oftare :D

Lördagen bjöd på förfest hos J's bror med sambo, en kort visit på fest i en iskall lada, karaoketaxi i ilfart därifrån med 7 mer eller mindre förfrusna krakar (eh vaddå juni??) och fortsatt festande hemma hos oss med massa Singstar och så ett litet besök på alkispuben på hörnet på det. Är förvånansvärt o-bakis idag och vi har bara latat oss, städat undan oredan från gårdagen och bestämt konstaterat att vi ska käka choklad och kolla på film ikväll. Så det så! Imorrn är det jobb för oss båda. Och till helgen likaså.
LOUiSE / ΓO∩!SE

RSS 2.0