Träningsvärk de luxeAj aj aj
.
Under gårdagen började jag nästan grina av tanken att resa mig upp eller, ve och fasa, sätta mig på toalettsitsen. Har behandlat mig själv med alvedon och ipren (både paracetamol och acitylsalicylsyra) igårkväll innan sängdags och i morse kl 6 för att jag skulle palla med att åka in till jobbet mellan 7 och 10 imorse på månadsmöte, hp-kurs och avdelningsmöte. Vilken dunderträningsvärk! Under de dryga två år jag tränat flitigt och regelbundet har jag aldrig nånsin förut fått sån outhärdlig träningsvärk(smärta) i muskelfästena i armvecken(!). Benen lindras ganska bra på alvedon & ipren. Hyfsat iallafall. Tredje dagen idag så det borde börja ebba ut nu. Tänk att man kan tappa så mycket av att hålla upp från en enda träningsform i ett halvår, har ju fortfarande gått på core, flex, box och spin. Men skivstång är ju verkligen en klass för sig. Hade tänkt gå på yoga ikväll eftersom core är inställt men jag tror banne mig det blir soffläge istället. Ska jobba heldagar både imorrn och på fredag så träningen denna vecka gick i soporna kan vi säga ^^ Söndag är nästa träningsmöjlighet för mig. Och nästa vecka ska jag på skivstång igen! En gång i veckan är lagom för att hålla sig i form. Sen får jag prioritera bland de andra passen istället.
LOUiSE / ΓO∩!SE

Kommentarer
Postat av: MOLLY BERGSTRÖM - uppsala

Ja jätte :(

2012-05-16 @ 13:12:28
URL: http://mooollys.se
Postat av: Andreas

Hej, hur har din dag varit i dag? :)

2012-05-16 @ 14:55:55
URL: http://livetonline.se
Postat av: Andreas

Sv; För liten text och för mycket, för att jag skulle orka läsa allt. Men okej :) Jo, men dag har varit helt okej hittills.

2012-05-16 @ 15:04:50
URL: http://livetonline.se
Postat av: MOLLY BERGSTRÖM - uppsala

Hoppas du får en fin kväll! :)

Vad gör du?

2012-05-16 @ 20:21:55
URL: http://mooollys.se
Postat av: Humpe

Jag har barbacka-träningsvärk så jag kan knappt gå... Det är värst när man ska resa sig!

2012-05-16 @ 23:24:41
URL: http://humpeshorna.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Sv: Haha det är ju fan skandal! Man tänker att tandläkarbarn är exemplariska tandbarn, men icke. ;-) Skrev ett inlägg om det för ett tag sen. Komiskt är det iaf. ^^

2012-05-17 @ 12:20:32
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0