SnöoväderIgår regnade det hela dagen. Idag snöar det. Det är väl det som kallas aprilväder. Längtar så otroligt efter maj. Då ska jag börja nya jobbet också och det ska bli jättespännande :)Igår hämtade jag mina nya glasögon, det ena paret är lila på insidan, alltså lila för mig men inte för andra ^^ Håller på att gå in dom bruna, och det känns bra.

Håller för övrigt antagligen på att trilla dit med en förkylning, har lock för öronen och är täppt i näsan, och känner mig allmänt eländig :( Sen har jag lite träningsvärk kvar sedan söndagens box-pass med Beatrice, kändes inte alls så jobbigt då som det tydligen var för armar, axlar och bröst. RIKTIGT skön träning som vi kommer fortsätta med. Roligt var det också. Skulle ha blivit spinning i eftermiddag men jag försöker verkligen att låta bli när jag känner mig ur form, har suttit på spincykeln såpass många gånger senaste 2 åren (svårt att avboka bara för att det är så kul och skönt) och känt mig ur form vilket bara har lett till huvudvärk och svaghetskänsla. Då får man inte ut mycket av träningen. Endorfinfyllt och kul ska det vara, och man ska orka ge allt. Då är kroppen med på noterna.
LOUiSE / ΓO∩!SE

Kommentarer
Postat av: Humpe

Här har det snöat/regnat/haglat om vartannat hela dan. Pappa sa att det haglat där också. Men nu skiner solen!

2012-04-17 @ 19:54:03
URL: http://humpeshorna.blogg.se/
Postat av: spiderchick

haha ja det är nog det som kallas aprilväder, har vart helt galet konstigt idag :-)

2012-04-17 @ 20:04:00
URL: http://spiderchick.nu
Postat av: Sanna ;D

Drygt med förkylning ;0 hoppas du inte blir det!

2012-04-18 @ 12:00:05
URL: http://handlingar.blogg.se/
Postat av: keilia

Kolla gärna in min träningsblogg och få lite tips och inspiration:D Du får även följa med på min resa mot body fitness 2013 :)

2012-04-18 @ 12:44:14
URL: http://fitforit.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0